Natuurinclusief bouwen

Ons aanbod

Iets doen voor uw organisatie, de omgeving en het milieu? Blooming Buildings biedt een totaaloplossing voor natuurinclusief bouwen waarmee bijdraagt aan een duurzame vastgoedportefeuille. Bijkomend voordeel: het rendement is uitstekend.
  • Levendig gebouw
  • Duurzaam vastgoed
  • Korte terugverdientijd
  • Verhoogde aantrekkelijkheid

Vergroen ook!

Waarom natuurinclusief bouwen

De voordelen van geveltuinen, daktuinen en groene gevels zijn eindeloos. Groen levert een significante bijdrage aan het welzijn van de mens en bevorderd sociale cohesie. Op grotere schaal maakt het uw gebouw toekomstbestendig tegen de almaar veranderende weer- en klimaattoestand. Uw natuurinclusieve gebouw maakt vastgoed dus zo veel meer dan alleen maar steen

Hoe natuurinclusief bouwen

Wij werken vanuit een integraal perspectief – we limiteren onszelf niet tot één gebied van verbetering of een product. Blooming Buildings combineert vergroening, verduurzaming en placemaking om zo gebouwen echt future-proof te maken. Ook onze groenexpertise is divers: van interieurbeplanting tot verticaal groen en van nieuwbouw tot renovatie, we doen het allemaal. 

 

Een waardevolle investering

 

Veel organisaties zijn terughoudend in hun groeninvesteringen. Dat is spijtig omdat groenprojecten niet alleen betaalbaar, maar ook zeer effectief zijn. Snelle en flexibele implementatie met maximaal rendement. Het schoolvoorbeeld van good practice is uiteraard Singapore, dat de Garden City approach omarmt heeft en planmatig economische waarde toevoegt aan haar stedelijk gebied, dat tegelijkertijd de leefbaarheid substantieel verbetert. Meer weten over de waarde van groen?

Tanja van der Knoop
Directeur Blooming Buildings

Neem contact op