Groen, groener, groenst

Wij onderscheiden ons met aantrekkelijke beplanting die aansluit bij de architectuur en het karakter van de omgeving en jaarrond interessant is. Zowel binnen als buiten streven we naar perfectionisme tot in het kleinste detail.

365 dagen wauw

365 dagen wauw is één van de beginselen van goed groen. Goed groen is jaarrond aantrekkelijk, volgt duidelijke lijnen en zet aan tot ontdekken. Door de jaargetijden in het plantenpalet te verwerken creëren wij 365 dagen een wauw-gevoel: in zomer én winter. Het golvende aanzicht van onze plantenborders vormt een ontspannen eenheid van veraf en is divers van dichtbij. Het is die beplanting die mensen doet omlopen om het te zien.

Esthetische aansluiting

In onze aanpak kijken we allereerst naar de omgeving. We versterken het mooie en verstoppen het mindere. Lijnen sluiten aan, kleuren blenden in. De beplanting is divers, inspirerend en staat bij voorkeur in de grond. Met de keuze voor duurzame materialen, zo nodig op maat gemaakt, zetten we in op kwaliteit. Dit leidt tot een uitstekend resultaat dat aansluit bij de omgeving, nu en in de toekomst.

Net even anders

Soms doen we het net even iets anders. Om altijd die extra stap te zetten werken wij waar nodig gefaseerd. De waarde van echt goed groen is namelijk pas zichtbaar als je er voor staat. Onze geprefereerde aanpak is een plan te maken voor het geheel maar te beginnen in een hoekje. Hierdoor biedt het inspirerende resultaat op korte termijn een duidelijk inzicht in de waarde, met een breder gedragen plan als gevolg.

Interdisciplinair topteam

Green Value Creation werkt met de besten in het vak. Perfectionisme is wat ons interdisciplinaire team van projectmanagers en duurzaamheidsexperts, landschaps- en beplantingsontwerpers en hoveniers, ambachtslieden en beheerders bindt. Doordat elke schakel de sterkste schakel is, komen we tot topprestaties.

Mooie woorden