Ons team

Wij zijn een uiterst divers team met een brede achtergrond; verbonden door liefde voor en kennis van ‘groen’ in combinatie met ruimten. Zonder uitzondering zijn wij perfectionisten. Daarbij zijn we hands on, pragmatisch, innovatief en allemaal multidisciplinair.

Tanja – Directeur

In haar zakelijk leven werkte Tanja onder andere in strategy consulting, private equity en was zijn wereldwijd eindverantwoordelijk in consumer electronics. In combinatie met haar jarenlange ervaring met het ontwerpen en beheren van tuinen en vroege betrokkenheid bij duurzaamheid resulteerde dit in de stichting Green City Buzz, welke grootschalige vergroening van steden nastreeft. Om ook de zakelijke markt te bedienen kwam dit later samen in Blooming Buildings, gedreven door dezelfde passie en hartstocht. 

Daan – Projectmanager

Opgegroeid in het groen zocht Daan ook in zijn carrière de verbinding met de natuur. In zijn achtergrond van politicologie, urban development en milieukunde komen zijn interesse voor sociale processen, steden en natuur optimaal samen. Blooming Buildings biedt hem de mogelijkheid om deze passie om te zetten in praktische projecten met zichtbare resultaten, die hij nauwkeurig en met volle overtuiging op zich neemt. 

Martijn – Business Developer

Martijn is als psycholoog gefascineerd door het menselijk gedrag en door wat mensen motiveert. Dat bracht hem tot een aanvullende professie: het fotograferen van personen waarin hij karakters weet bloot te leggen. Bij Blooming Buildings doet hij beide. Naast het beeld heeft deze breed onderlegde jonge man nu voor ons business development onder zijn hoede heeft.

Keely – Marketing & Communicatie

Keely benut haar Bachelor of Business en (social) marketing skills voor Blooming Buildings. Met groot enthousiasme is zij missionaris van de groene boodschap. Daarnaast maakt zij ook graag haar handen vies in het beheer van zowel interieur als exterieur projecten: “I enjoy spending time amongst the green as it creates a sense of calm, mindfulness & plants bring me joy!”. Voor haar verdere ontwikkeling volgende ze intern de groenopleiding. 

Harry – Beplantingsontwerper

Met Harry’s encyclopedische, botanische kennis als geen ander zorgt hij voor de juiste plant op de juiste plek. In de meer dan 30 jaar dat Harry tuinen en landschappen ontwerpt heeft hij een geheel eigen, natuurinclusieve, stijl ontwikkeld waarbij hij bijzonder veel soorten, vaak inheemse, planten combineert in harmonie met de (gebouwde) omgeving. Altijd verrassend en harmonieus; van binnen- en daktuinen tot parken, allen met een geheel eigen signatuur.

Hannes – Landschapsarchitect

Hannes’ eerste werkzaamheden in de natuur waren bij een project met kleinschalige landbouw, daarna werkte hij als hovenier. Vervolgens studeerde hij ruimtelijke ordening en landschapsarchitectuur.  De liefde bracht hem naar Amsterdam, waar deze gedreven allround groenman, met Duitse Grün(d)lickeit, sindsdien ons team versterkte. Met zijn diverse achtergrond is hij een enorme aanwinst voor het team.

Bjorn – Hovenier

Björn is een hovenier die samen met zijn team opereert in de top van zijn vakgebied. Hij is een uiterst gedreven vakman en beschikt over een uitgebreide technische kennis, bijvoorbeeld op het gebied van grondwerken. Hij haalt plezier aan het uitdenken van de beste en meeste efficiënte oplossing voor steeds grotere uitdagingen, en al zes jaar zien we bij nagenoeg elk project steeds weer ergens een verbetering of nieuwe oplossing.

Gerard – Hovenier

Als boerenzoon uit de Beemster is Gerard volledig ‘in het groen’ opgegroeid. Hij volgde dan ook logischerwijs de tuinbouwopleiding. Later richtte hij zich op een andere interesse: restauratie van antiek. Groen liet hem echter nooit los en hij was blij om bij Blooming Buildings aan te sluiten in verschillende hoedanigheden: beheer, technisch adviseur en één van onze vakkrachten die tailormade materialen maakt – van bakken tot heliofytenfilters in vijvers en vergulde accessoires.

Pien – Hovenier in opleiding

Pien is planologe, maar houdt nog meer van het invullen van goede natuur dan van het invullen van de ruimte. Het feit dat haar grootouders een boerenbedrijf hadden en Pien als kind al thuis was in de moestuin zal daar zeker aan hebben bijgedragen. Ze is een stoere aanpakker en combineert bij ons zowel haar studie-achtergrond als het aanleggen van nieuwe projecten waar ze ‘one of the boys’ is, als het beheer daarvan.

Marleen – Groenambassadeur

Marleen werkt bij Blooming Buildings vanuit Nijmegen, waar ze Geneeskunde studeert aan het Radboudumc. Toevallig kwam ze ons tegen op een project in Amsterdam, waar we al snel enthousiast raakten over de waarde van ‘gezond groen’ op de werkvloer en in de zorg. Sindsdien draagt ​​Marleen met trots bij aan een groenere toekomst door te assisteren bij onderhoud en onderzoek te doen naar het functioneren van planten in het ziekenhuis als helende omgeving.

Werken bij ons?

 

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Beschik je over ruimtelijk inzicht, een passie voor natuur en een duurzaam hart? Stuur een korte motivatie en CV naar office@bloomingbuildings.nl of neem contact met ons op via de onderstaande knop.