Over ons

Wij zijn een divers team met een brede achtergrond; verbonden door liefde voor en kennis van ‘groen’ in combinatie met ruimten. Zonder uitzondering zijn wij perfectionisten. Daarbij zijn we hands on, pragmatisch, innovatief en allemaal multidisciplinair.

Tanja – Directeur

In haar zakelijk leven werkte Tanja onder andere in strategy consulting en private equity. Daarnaast heeft zij decennia landgoedtuinen ontwikkeld en beheerd. Dit resulteerde in de stichting Green City Buzz die grootschalige vergroening van steden nastreeft vanuit zowel de milieu – en klimaatkant, als de effecten op mensen. Hieruit ontstond Blooming Buildings, zodat het hele gebouwgebonden groenspectrum werd bediend.

Daan – Duurzaamheid & Projectmanagement

Opgegroeid in het groen zocht Daan ook in zijn carrière de verbinding met de natuur. In zijn achtergrond van politicologie, urban development en milieukunde komen zijn interesse voor sociale processen, steden en natuur optimaal samen. Blooming Buildings biedt hem de mogelijkheid om deze passie om te zetten in praktische projecten met zichtbare resultaten, die hij nauwkeurig en met volle overtuiging op zich neemt. Op hoger abstractieniveau zet Daan zich in om ‘groen’ als essentieel onderdeel van ‘duurzaamheid’ op de kaart te zetten.

Keely – Marketing & Communicatie & Beheer

Keely benut haar Bachelor of Business en (social) marketing skills voor Blooming Buildings. Met groot enthousiasme is zij missionaris van de groene boodschap. Daarnaast steekt zij ook graag haar handen uit in het beheer van zowel interieur als exterieurbeplanting: “I enjoy spending time amongst the green as it brings mindfulness & plants always bring me joy!”. Voor haar verdere ontwikkeling volgt ze een groenopleiding en wordt ze intern begeleid door een ervaren groenprofessional.

Olivia – Business development gebouwde omgeving

Olivia is een enthousiaste aanpakker, die haar achtergrond in bouwkunde en assetmanagement inzet om opdrachtgevers te adviseren bij het vergroenen met rendement. Altijd op zoek naar oplossingen om gebouwen en stedelijke omgeving te vergroenen en ze daadwerkelijk te realiseren voor tevreden gebruikers.

Martijn – Business Developer

Martijn is als psycholoog gefascineerd door het menselijk gedrag en door wat mensen motiveert. Bovendien heeft hij een verbinding met ‘de natuur’ en ziet hij de impact die dat ook op menselijk welzijn en gedrag heeft. Bij Blooming Buildings combineert Martijn dit door te onderzoeken voor welke partijen ‘vergroening’ van de omgeving welke waarde kan toevoegen. Daarnaast is Martijn, net als iedereen van ons team bijzonder veelzijdig, ook nog onze (professionele) huisfotograaf.

Harry – Beplantingsontwerper

Met zijn encyclopedische, botanische kennis zorgt Harry als geen ander voor de juiste plant op de juiste plek. In de meer dan 30 jaar dat Harry tuinen en landschappen ontwerpt heeft hij een geheel eigen, natuurinclusieve, stijl ontwikkeld waarbij hij bijzonder veel soorten, vaak inheemse, planten combineert in harmonie met de (gebouwde) omgeving. Altijd verrassend en harmonieus; van binnen- en daktuinen tot parken, alle met een geheel eigen signatuur. Harry tovert werkelijk, en is een tuinkunstenaar van wereldformaat.

Hannes – Landschapsarchitect & beheerder

Hannes’ eerste werkzaamheden in de natuur waren bij een project met kleinschalige landbouw, daarna werkte hij als hovenier. Vervolgens studeerde hij ruimtelijke ordening en landschapsarchitectuur. De liefde bracht hem naar Amsterdam, waar deze gedreven allround groenman, met Duitse Grün(d)lickeit, sindsdien ons team versterkte. Met zijn diverse achtergrond is hij een aanwinst voor het team.

Björn – Realisatie exterieurprojecten

Björn is een hovenier die samen met zijn team opereert in de top van zijn vakgebied. Hij is een uiterst gedreven vakman en beschikt over een uitgebreide technische kennis. Hij haalt plezier aan het uitdenken van de beste en meeste efficiënte oplossing voor steeds grotere uitdagingen, en al zes jaar zien we bij nagenoeg elk project steeds weer ergens een verbetering of nieuwe oplossing. Hij draagt er ook aan bij dat onze projecten op alle vlakken steeds duurzamer worden. 

Gerard – Beheer & Materiaalkunde

Als boerenzoon uit de Beemster is Gerard volledig ‘in het groen’ opgegroeid. Hij volgde dan ook logischerwijs de tuinbouwopleiding, toen ook nog met uitgebreide aandacht voor ‘kamerplanten’. Later richtte hij zich op een andere interesse: restauratie van antiek. Groen liet hem echter nooit los en hij was bij om bij Blooming Buildings aan te sluiten in verschillende hoedanigheden: beheer, technisch adviseur en één van onze vakkrachten die tailormade materialen maakt – van bakken tot heliofytenfilters in vijvers en vergulde accessoires.

Marleen – Onderzoek & Groenambassadeur

Marleen werkt bij Blooming Buildings vanuit Nijmegen, waar ze Geneeskunde studeert aan het Radboudumc, nadat ze eerst aan Biologie had ‘geroken’. Marleen is enthousiast over de waarde van ‘gezond groen’ in de zorg voor zowel patiënt als medewerkers. Marleen draagt bij aan een groenere toekomst door te assisteren bij beheer en door onderzoek te doen naar het functioneren van beplanting in/bij het ziekenhuis als helende omgeving. Inmiddels is ze onze onderzoeksexpert geworden en weet zij alles van de impact van groen en helpt onze pilotprojecten ook wetenschappelijk goed in te richten.

Werken bij ons?

 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Beschik je over ruimtelijk inzicht, een passie voor natuur en een duurzaam hart? Stuur een korte motivatie en CV naar office@bloomingbuildings.nl of neem contact met ons op via de onderstaande knop.