Booming Business

Onze belofte

Wij maken gezonde, groene kantoren, winkels en werkplekken die uw bedrijf doen bloeien. Onze persoonlijke en hoogwaardige aanpak laat buitengewone beplanting aansluiten bij uw stijl en identiteit. Het gevolg: een omgeving waar werknemer en klant niet meer weg willen.
  • Gelukkige werknemers
  • Verhoogde omzet
  • Gezonde omgeving
  • 365-dagen wauw

Louboutin Pres

Wat we doen

Projectbeplanting zonder grenzen

Onze missie is het succes van uw organisatie. Het middel: goed groen. Daarom zijn er voor ons geen grenzen. Wij adviseren en realiseren zowel kantoorjungles en projectbeplanting als geveltuinen en binnentuinen. Liever natuurinclusieve (outdoor)werkstations, plantenwanden of originele kantoorplanten? Wij regelen het!

 

Een bloeiend bedrijf

Benieuwd naar de waarde van groen? Het is bewezen dat beplanting in en om kantoor bijdraagt aan de gezondheid van de werknemers. Niet alleen komt het bijvoorbeeld de luchtkwaliteit ten goede en zet het aan tot beweging, het zorgt ook voor blije mensen door de ontspannen aanblik. Ook voor bezoekers is een groene ruimte een aantrekkelijke ruimte. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de waarde van groen .

 

Mooie woorden

Meer weten?

 

Wij helpen planten voor uw organisatie te laten werken. Blooming Buildings doet dit doormiddel van advies en strategie op het gebied van groen. Zo versterken we uw identiteit en community doormiddel van placemaking. Ook op het gebied van realisatie kunnen we veel voor uw betekenen. Van projectbeplanting, groene wanden tot buitenwerkplekken, wij maken het allemaal. Meer weten over onze op maar gemaakte service?

Keely Witting
Accountmanagement & Marketing
k.witting@bloomingbuildings.nl

Nieuws & actueel