Groen,
groener,
groenst

Wij onderscheiden ons met aantrekkelijke beplanting die aansluit bij de architectuur en het karakter van de omgeving en jaarrond interessant is. Zowel binnen als buiten bieden we een persoonlijke service en streven we naar perfectionisme tot in het kleinste detail.
  • Opgezet vanuit waarde
  • Focus op kwaliteit
  • 365 dagen wauw
  • Part of your team
Opgezet vanuit waarde

Wij leggen geen gewoon groen aan; wij kweken gelukkige plaatsen. Dit doen we door te werken vanuit uw doelstellingen en dit vervolgens achteraf te evalueren. Er wordt integraal gekeken naar de omgeving. Onderwerpen zoals luchtvochtigheid, biodiversiteit, architectuur, bezoekers nemen we allemaal mee. Hierdoor bereiken we met kleine ingrepen een groot resultaat. Meer lezen over de waarde van groen?

Focus op kwaliteit

Blooming Buildings werkt met de besten in het vak. Perfectionisme is wat ons interdisciplinaire team van duurzaamheidsexperts, landschaps- en beplantingsontwerpers en hoveniers, ambachtslieden en beheerders bindt. We kiezen altijd voor de juiste techniek en de beste materialen, een kwalitatief resultaat op de lange termijn tot gevolg. 

365 dagen wauw

365 dagen wauw is één van de beginselen van goed groen. Goed groen is jaarrond aantrekkelijk, volgt duidelijke lijnen en zet aan tot ontdekken. Door de jaargetijden in het plantenpalet te verwerken creëren wij 365 dagen een wauw-gevoel: in zomer én winter. Het golvende aanzicht van onze plantenborders vormt een ontspannen eenheid van veraf en is divers van dichtbij. Het is die beplanting die mensen doet omlopen om het te zien.

Part of your team

Blooming Buildings staat voor een persoonlijke aanpak. Vanaf het moment dat we betrokken zijn denken we mee in hoe groen voor uw organisatie zo optimaal mogelijk te laten werken en uw doelstellingen te bereiken. Ook het beheer doen we doormiddel met een persoonlijke service. Meer weten over ons?

Mooie woorden