Ons team

Als team streven we ernaar om in elk project de kracht van groen optimaal in te zetten. Met oog voor kwaliteit en liefde voor natuur. We combineren onze achtergrond in landschaps- en stedelijk ontwerp, duurzaamheid, groen erfgoed, projectmanagement en groen vakmanschap om het beste resultaat te creëren. In dit ecosysteem zorgen we ervoor dat we samen met opdrachtgevers en partners blijven vernieuwen, net als ons vakgebied. Let’s Make Urban Nature Happen!

Tanja

Directeur/oprichter

Haar passie voor natuur, gecombineerd met jarenlange ervaring in strategy consulting, private equity en landgoedbeheer Lees meer…

Haar passie voor natuur, gecombineerd met jarenlange ervaring in strategy consulting, private equity en landgoedbeheer zet Tanja in voor grootschalige vergroening van steden, ten bate van mens en milieu.

Daan

Projectmanager

Daan floreert waar sociale processen, steden en natuur samenkomen. Met zijn achtergrond in milieukunde en urban development begeleidt hij projecten in de advies- en ontwerpfase. Lees meer…

Daan floreert waar sociale processen, steden en natuur samenkomen. Met zijn achtergrond in milieukunde en urban development begeleidt hij projecten in de advies- en ontwerpfase. Groene gevels zijn Daan’s favoriet.

Olivia

Adviseur Gebouwde Omgeving

Met een achtergrond in bouwkunde en asset management is Olivia de ‘liaison officer’ Lees meer…

Met een achtergrond in bouwkunde en asset management is Olivia de ‘liaison officer’ tussen vastgoed en groen. Daarnaast begeleidt ze de uitvoering van projecten.

Keely

Chief Plant Officer

Keely is met recht een plant whisperer. Expert in styling, aanleg en verzorging van beplanting. Lees meer…

Keely is met recht een plant whisperer. Expert in styling, aanleg en verzorging van beplanting. Ze is coördinator van het team dat het beheer van de projecten uitvoert in heel Nederland.

Jeroen

Projectmanager

Jeroen was lang projectmanager bij een Amerikaanse corporate Lees meer…

Jeroen was lang projectmanager bij een Amerikaanse corporate en erna als ondernemer actief in het familiebedrijf, regionale projectontwikkeling van winkels en appartementen. Hij kent de wereld van architecten, vastgoed en planning dus op zijn duimpje.

Nikos

Visual Designer & Ruimtelijk Ontwerper

Zijn liefde voor architectuur bracht Nikos naar Blooming Buildings, Lees meer…

Zijn liefde voor architectuur bracht Nikos naar Blooming Buildings, waar hij zijn kennis van creatief en ruimtelijk ontwerp toepast in het creëren van de visualisaties van onze projecten. Nikos houdt van het ‘hands-on’ benaderen van projecten met een oog voor detail en schoonheid.

Atiya

Technisch Ontwerper & Arborist

Atiya werkte aan verschillende stedelijke ontwikkelingsprojecten in Vancouver. Lees meer…

Atiya werkte aan verschillende stedelijke ontwikkelingsprojecten in Vancouver. Ze ziet de noodzaak voor klimaatbestendiger steden en zorgt voor de ecologische en klimaatadaptieve kant van onze adviezen en ontwerpen. Daarnaast is zij tuinbaas van grote buitenprojecten in Rotterdam.

Harry

Beplantingsontwerper

De man achter onze bijzondere beplanting. Een kunstenaar met een schat aan botanische kennis Lees meer…

De man achter onze bijzondere beplanting. Een kunstenaar met een schat aan botanische kennis, die in meer dan 30 jaar tuin- en landschapsontwerp een geheel eigen stijl ontwikkelde. Met een grote variatie aan planten creëert hij een jaarrond onderscheidend beeld, in harmonie met de omgeving.

Marleen

Zorgsector & Onderzoek

Marleen verdiept zich naast haar studie Geneeskunde in vergroening van de zorg. Lees meer…

Marleen verdiept zich in vergroening van de zorg naast haar studie geneeskunde. Ze onderzoekt de effecten van goed groen op patiënten en medewerkers en beheert onze projecten in Nijmegen.

Gerard

Hovenier & Technisch Specialist

Gerard coördineert de technische kant van Blooming Buildings projecten. Lees meer…

Gerard coördineert de technische kant van Blooming Buildings projecten. Vanuit zijn tuinbouwachtergrond is hij gespecialiseerd in werken met natuurlijke roofvijanden, bodemverbetering en bemesting.

Hannes

Hovenier & Technisch Specialist

Hannes zet zijn technische kennis en eye voor detail in tijdens de aanleg van allerlei projecten. Lees meer…

Hannes zet zijn technische kennis en eye voor detail in tijdens de aanleg van allerlei projecten.

Ruben

Adviseur & Specialist Stedenbouw

Ruben zet zich in voor leefbare steden Lees meer…

Ruben zet zich in voor leefbare steden en adviseert over stedenbouwkundige opgaven.

Martijn

Business Development

Onze scherpe sparringpartner die altijd een extra perspectief toevoegt Lees meer…

Onze scherpe sparringpartner die altijd een extra perspectief toevoegt in business development trajecten voor nieuwe opdrachtgevers.

Caroline

Projectbeheer & Projectontwikkeling

Gedreven door het positieve effect van goed groen op steden en inwoners, Lees meer…

Gedreven door het positieve effect van goed groen op steden en inwoners, beheert Caroline een aantal buitenprojecten. Daarnaast zet ze haar ervaring in bij ontwikkeling van nieuwe projecten.

Ashley

Projectbeheer

Ashley’s liefde voor planten is enorm. Ze brengt haar expertise in de praktijk om ervoor te zorgen dat planten floreren Lees meer…

Ashley’s liefde voor planten is enorm. Ze brengt haar expertise in de praktijk om ervoor te zorgen dat planten floreren en optimaal bijdragen aan een gezonde werkomgeving. Dit doet zij voor diverse binnenprojecten.

Dorien Cornelia

Specialist Watermanagement

Met haar achtergrond in Future Planet Studies en Water Science and Management geeft advies op het gebied van watermanagement en klimaatadaptatie. Lees meer…

Met haar achtergrond in Future Planet Studies en Water Science and Management geeft advies op het gebied van watermanagement en klimaatadaptatie.

Dorien

B Corp & Marketing

Dorien begeleidt ons bij onze langgekoesterde wens om een B Corp onderneming te worden, zij loodst ons door deze certificering. Lees meer…

Dorien begeleidt ons bij onze langgekoesterde wens om een B Corp onderneming te worden, zij loodst ons door deze certificering. Daarnaast speelt ze vanuit haar marketing achtergrond een rol in het verder uitlichten van het belang van duurzaamheid in onze werkwijze en uitkomsten.

Lauren

Projectbeheer

Lauren heeft veelzijdige plantenkennis opgedaan toen zij in de jungles van Papoea-Nieuw-Guinea, de Australische bush en de Alpen in Oostenrijk woonde. Lees meer…

Lauren heeft veelzijdige plantenkennis opgedaan toen zij in de jungles van Papoea-Nieuw-Guinea, de Australische bush en de Alpen in Oostenrijk woonde. Deze kennis past zij nu toe op verschillende binnen- en buiten projecten.

Stephanie

Projectbeheer

Hoe meer planten Stephanie ik leert kennen, hoe gelukkiger zij wordt! Lees meer…

Hoe meer planten Stephanie ik leert kennen, hoe gelukkiger zij wordt! Ze is tuinbaas van grote buitenprojecten in Utrecht.