Jungle kantoor

Jungle kantoor Lab Digital

Welkom in een jungle-receptie! Zoals onze naam doet vermoeden specialiseren wij ons in goed groen, binnen en buiten, voor kantoren, hotels, ziekenhuizen en gebouwen. Een van onze specialiteiten – Groene gastvrije entrees.

In dit jungle kantoor van Lab Digital in Utrecht – het huis van software developers – creëerde Blooming Buildings een complete op maat gemaakte groene ervaring. De jungle bestaat uit een divers assortiment van planten, bijzondere palmen, bloeiers, klimplanten en varens. De ronde zitruimte laat de bezoeker tussen het groen zitten, zodat de beplanting de bezoeker omarmt.

Omgeven worden door planten staat algemeen bekend om de positieve effecten. Planten verhogen productiviteit en cognitieve functie voor medewerkers, verhogen de luchtvochtigheid en verlagen daarmee hoofdpijn. Kijkend naar planten verlagen en zelfs herstellen stressklachten.

Een groene gastvrije entree zet de toon voor het hele kantoor en zorgt voor een onderscheidende propositie. Een diverse, weelderige groene entree beloont in de vorm van een kalmerende en productieve omgeving – een indruk die achterblijft bij elke bezoeker.

Ben je benieuwd naar hoe we je entree groen en gastvrij kunnen maken?

Nieuws & actueel